Fotograf: Erik Lundbäck

Alexandra Charles om ledarskap över gränserna

Veckans gäst i Ledarpodden är Alexandra Charles. Ämnet är ledarskap över gränserna och det bjuds på en djupdykning i ämnet mental ohälsa i Sverige. 

Alexandra Charles, ordförande för 1,6 miljonerklubben och 2,6 miljonerklubben, är veckans gäst i Ledarpodden. Föreningen har blivit en växande idéexport och finns bl.a. i Norden, Tyskland, Ryssland, Bryssel och nu senast i Sydafrika. Vi pratar ledarskap över gränserna och gör en djupdykning i ämnet mental ohälsa i Sverige. 

Hur upplever vi utmattning och utbrändhet, både som drabbad och anhörig, anställd och chef? Ser vi någon skillnad mellan symptom för män och kvinnor? Vad är orsaken och hur undviker vi den? Allt om hälsa och ohälsa, folkhälsa och folksjukdom i detta samtal mellan Annette Lefterow och Alexandra Charles.


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST