10 tips för ett hälsosamt ledarskap

Röda, gula, blåa eller gröna medarbetare? Eller är det vata, pitta och kapha? I veckans avsnitt av Ledarpodden berättar Annette Lefterow om Ayurveda, den mångtusenåriga läran som hon tror kan hjälpa dig att bli en bättre ledare.

Annette Lefterow berättar om våra olika personligheter och hur vi kan påverka och leda oss själva och andra genom insikt och förståelse. Vata som ledare är iderik och skapar förändring. Pitta som ledare är effektiv, krävande och högpresterande. Kapha som chef är lojal och strategisk som förvaltare. Dessutom får du 10 tips för ett hälsosamt ledarskap med wellness management.


TIDIGARE AVSNITT:
Så hinner du med friskvård - för att slippa sjukvård
Legendariska SAS-Janne: ”Jag var livrädd att myten om mig skulle krossas”
Från botten till toppen i tre olika branscher

Relaterade artiklar


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.