12 av 12
Bildspel: Meg Tiveus, styrelseproffs och Elisabeth Suzuki, Senior Manager Decisioning Risk & Credit, Bisnode Fotograf: Pax Engström Nyström

Uppstart av Novare och Veckans Affärers mentorprogram 2015

”Våga göra fel! Var inte så himla perfekta!” Det var moderatledaren Anna Kinberg Batras uppmaning när årets upplaga av Veckans Affärers och Novares mentorprogram kickade igång på Grand Hôtel.

Novare Leadership Academy och Veckans Affärer driver för sjunde året i rad ett mentorprogram, där du som ung man eller kvinna i karriären har möjlighet att få en av Sveriges tyngsta profiler som mentor under 2015. Genom kunskapsutbyte mellan generationer och branscher är ambitionen att skapa nya tankesätt och perspektiv, som kan leda till givande diskussioner och lösningar på såväl individuella ledarskapsfrågeställningar som affärs- och samhällsutmaningar.

Årets program sparkade igång på Grand Hôtel den 23 mars. Kvällen bjöd på erfarenheter från tidigare adepter och mentorer, tankeväckande presentationer av Moderaternas partiordförande Anna Kinberg Batra och företagaren och entreprenören Peter Settman. Och det viktigaste av allt – årets adepter och mentorer möttes i ett första mentorsamtal. 


Med vårt NYHETSBREV missar du inget viktigt!

Kalendarium

För dig som prenumerant