2 av 12
Bildspel: Adepter och mentorer från 2014 delade med sig av sina erfarenheter. Mentor Helena Stålnert, Stålnert Kommunikation AB och före detta adepten Jenny Holmström, Manager Corporate Relations & Foundations, UNHCR. Helena Stålnert gav bl.a. följande råd: ”När ni är här behöver ni inte vara duktiga. Er mentor är inte en chef utan ett bollplank. Här kan du ta upp de utmaningar du inte kan ta med någon annan.” Fotograf: Pax Engström Nyström

Uppstart av Novare och Veckans Affärers mentorprogram 2015

”Våga göra fel! Var inte så himla perfekta!” Det var moderatledaren Anna Kinberg Batras uppmaning när årets upplaga av Veckans Affärers och Novares mentorprogram kickade igång på Grand Hôtel.

Novare Leadership Academy och Veckans Affärer driver för sjunde året i rad ett mentorprogram, där du som ung man eller kvinna i karriären har möjlighet att få en av Sveriges tyngsta profiler som mentor under 2015. Genom kunskapsutbyte mellan generationer och branscher är ambitionen att skapa nya tankesätt och perspektiv, som kan leda till givande diskussioner och lösningar på såväl individuella ledarskapsfrågeställningar som affärs- och samhällsutmaningar.

Årets program sparkade igång på Grand Hôtel den 23 mars. Kvällen bjöd på erfarenheter från tidigare adepter och mentorer, tankeväckande presentationer av Moderaternas partiordförande Anna Kinberg Batra och företagaren och entreprenören Peter Settman. Och det viktigaste av allt – årets adepter och mentorer möttes i ett första mentorsamtal. 


Nyhetsbrevet för det nya näringslivet:

Kalendarium

För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.