Fotograf: UberEATS

Nu ska Uber leverera lunchen

Nu kan din Uberchaufför dyka upp på tröskeln med en matlåda i handen.

Uber ska börja med hemkörning av luncher och middagar till kunder i Barcelona. Projektet kallas UberEATS och presenterades under torsdagen. Taxibolaget berättar att man gått samman med restauranger i staden för att erbjuda kunder ett varierande utbud av måltider som kunden ska kunna ha i handen inom 10 minuter. Detta rapporterar Business Insider.

Uber meddelar även att man ser Barcelona som ett bra experiment, men att man vill att projektet ska växa bortom staden i framtiden.

För att beställa mat använder kunden den vanliga Uberappen, ställer in vart maten ska levereras och väljer ett mål från en meny. En chaufför hämtar maten och kör det direkt till dig. Du betalar för allting i Uberappen och menyn förändras dagligen.

LÄS ÄVEN: Taxi vs Uber - hur traditionella bolag förgör sig själva genom att rata innovation

Relaterade artiklar


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST