Skarin: "Därför är jag för kvotering"

VA:s chefredaktör Ulf Skarin är gäst i bonusavsnittet av Hållbarhetspodden. Han berättar varför han äter både frukost och lunch med vilt främmande människor varje dag, och varför han är för kvotering. 

I veckans bonusavsnitt av Hållbarhetspodden möter vi Ulf Skarin, chefredaktör på Veckans Affärer. Han berättar varför han är för kvotering av kvinnor, vad han är stolt över kring hållbarhetsarbetet inom Veckans Affärer och hur det är att äta frukost och lunch med vilt främmande människor och varför?

Dessutom förklarar han vilken frihet en lönsam affär ger, vad han tycker om ägande och vilken hållbarhetstrend han ser komma starkt.

Programledare är författaren och hållbarhetsproffset Jessica Cederberg Wodmar som har 25 års erfarenhet av hållbarhetsarbete. Lyssna på bonusavsnittet i spelaren ovan.

DU HAR VÄL INTE MISSAT DE TIDIGARE AVSNITTEN?
"Mångfald bland personalen skapar lönsammare bolag"
"Hållbar musik är framtiden"

"Är familjeföretag hållbara?"

Relaterade artiklar


Kalendarium

För dig som prenumerant

VA Superkarriär:

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.