"Är familjeföretag hållbara?"

I veckans avsnittet av Hållbarhetspodden berättar Richard Bergfors, vd för Max Hamburgare, om möjligheterna och utmaningarna med att styra ett familjeföretag där både syskon och föräldrar ska vara med och bestämma. Dessutom avslöjar han att man kan banta med hamburgare.

Det lokala får ännu större betydelse under 2015, spår Richard Bergfors, vd för Max Hamburgare. Att kunna jobba med lokala råvaror och stödja de som tillverkar dem sjysst är den hållbarhetstrend som han ser komma starkt under 2015.

"Vi har redan en gotlandsburgare på lokalt producerat kött, det är klart att den utvecklingen kommer fortsätta då hållbarhet fortsätter vara starkt för oss och våra kunder", säger Bergfors.

Hör honom berätta mer i veckans avsnitt av Hållbarhetspodden, genom att klicka i spelaren ovan.

TIDIGARE AVSNITT:
"Mångfald bland personalen skapar lönsammare bolag"

"Hållbar musik är framtiden"

Relaterade artiklar


Nyhetsbrevet för det nya näringslivet:

För dig som prenumerant

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.