1 av 5
Bildspel: Tröjan har en ficka som hjälper dig att hålla din öl kall. På andra sidan har den ett band som hjälper dig att hålla dina solglasögon. Fotograf: The Drinking Jacket

Öl-jacka får in miljoner på Kickstarter

Blixtlåsets ände fungerar också som kapsylöppnare, det finns en ficka som kan hålla din öl kall och medföljer gör självklart en liten plunta. Möt The Drinking Jacket som gör succé på Kickstarter.

Det verkar vara dryckesrelaterade produkter som får bäst genomslag på Kickstarter. Nu har en tröja anpassad för att dricka öl snabbt dragit in nästan en halv miljon dollar, över 3,5 miljoner kronor. The Drinking Jacket, som produkten heter, är en tjocktröja som på flera olika sätt modifierats för att bland annnat kunna hålla din öl kall. I bildspelet ovan syns några av de modifikationer som gjorts.

MER ÖL: Världens mest sålda öl - som du aldrig hört talas om

Jackan kostar 85 dollar, runt 650 kronor, och i dagsläget är det över 3900 personer som beställt ett eget exemplar på Kickstarter. Målet var att få in 50 000 dollar, så jackan får anses vara en succé.

Tidigare succéer på Kickstarter:
Rekord på Kickstarter - "bärbar fest" har fått in över 13 miljoner dollar
Den smarta vattenflaskan som Kickstarter älskar
Den intelligenta kaffemaskinen som efter bara ett klick brygger just ditt favoritkaffe

Relaterade artiklar


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.