Fotograf: TT / John Minchillo

Hon är Storbritanniens främsta entreprenör

Hon blev känd som popstjärna, men det är med sitt självbetitlade klädmärke hon nu dominerar.

Victoria Beckham påbörjade sin karriär i popgruppen Spice Girls. 18 år har gått sen hiten Wannabe och nu toppar Beckham istället listan över Storbritanniens mest framgångsrika entreprenörer.

Det är den brittiska affärstidningen Management Today som listat unionens 100 främsta entreprenörer. På listan finns i år bara 14 kvinnor, men en av dem är i topp. Beckhams självbetitlade modeföretag är en riktig framgångssaga. Bolaget når högst på listan då det har växt mest i omsättning och antal anställda över fem år. I dag har man över 100 anställda och Beckhams senaste omsättning var 354 miljoner kronor.

LÄS ÄVEN: Hon ska äga 5 bolag innan 40

Relaterade artiklar


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.