1 av 10
Bildspel: 1 - Snow. 2013 drack kineserna 10,3 miljoner liter av denna inhemska öl. Detta gör att ölen utgör mer än 5% av världsmarknaden. Det är dock inte så troligt att ölen skulle sälja bra i Europa, den beskrivs, som flera andra asiatiska öler, som smaklös och förfriskande.

Världens mest sålda öl - som du aldrig hört talas om

2013 dracks över 10 miljarder liter av denna okända öl. Här är 10 i topp listan över världens mest sålda öler.

Du har troligtvis aldrig hört talas om ölen som var världens mest sålda under 2013. Varför? Den säljs bara i Kina, skriver CNN. I bildspelet ovan kan du läsa mer om världens 10 mest sålda öler. 

Relaterade artiklar


Kalendarium

För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.