Fotograf: Odd Molly

Odd Molly ser fortfarande inga svarta siffror

Aktien återhämtar sig långsamt, men Odd Molly redovisar återigen förlust. 

Odd Molly fortsätter att dras med förlust under andra kvartalet. Positivt är dock att klädbolaget nästan lyckades halvera förlusten och omsättningen var högre. Odd Molly redovisar ett resultat efter skatt på -5,7 miljoner kronor för det andra kvartalet 2014 (-10,5). Resultatet per aktie uppgick till -1:00 kronor (-1:83).

DAGENS AKTIETIPS: Tre aktier du ska köpa - och en du bör sälja

Nettoomsättningen uppgick till 51,2 miljoner kronor (33,6). Bruttomarginalen uppgick till 57,5 procent (59,1). Rörelseresultatet blev -6,8 miljoner kronor (-13,0).

"Under andra kvartalet fick vi kvitto på att den valda strategin är rätt och vi ser positiva effekter trots att kvartalet står för en sådan liten andel av säsongens försäljning", skriver bolagets vd Anna Attemark i rapporten.

Relaterade artiklar


Med vårt NYHETSBREV missar du inget viktigt!

Kalendarium

För dig som prenumerant