2 av 9
Bildspel: 2. Om vi skulle sitta här om ett år och fira vilka fantastiska 12 månader det har varit för dig i den här rollen, vad har vi då åstadkommit tillsammans? ”För mig är det viktigaste med en intervju att kandidaten intervjuar oss. Jag måste kunna se att de har läst på om vårt förtag och förstår det och rollen… och verkligen vill ha den. Kandidaten ska ha tänkt nog kring företagets strategi för att inte enbart prata om hur bra året skulle ha gått, utan även visa att hon förstår vart företaget är på väg – och varför hon vill vara med.” – Randy Garutti, VD på Shake Shack Fotograf: Wikimedia

”Vilket är ditt favoritdjur?” 10 chefer om vilka intervjufrågor som är deras favoriter och varför

Vad skulle få dig att gå till ett annat företag? Vad gillar du inte att göra? Cheferna berättar om sina favoritfrågor vid arbetsintervjuer och vad de vill se i en kandidat.

Jeff Haden från Business Insider frågade chefer från flera olika branscher vilken intervjufråga som var deras favorit och vilket typ av svar de var ute efter. De delade med sig av både vanliga och ovanliga frågor – och historier från intressanta intervjuer.

TIPS: Så fixar du toppjobbet

Personerna på bilderna är inte cheferna som svarat.

Relaterade artiklar


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST