1 av 10
Bildspel: 1. Rita ett Venndiagram! Det spelar ingen roll om det du ritar i ringarna har något att göra med själva mötet eller är taget ur luften - de andra mötesdeltagarna kommer ändå bli sjukt imponerade och börja diskutera hur ni kan ta er till "the sweet spot"

10 tips för att verka smart på mötet

Här är knepen som får dig att verka både smart och aktiv på mötet - när du i själva verket spelar Candy Crush på mobilen.

Alla vill vi vara duktiga på viktiga möten: ge ett påläst, skärpt intryck och leverera genialiska analyser.

Men möten tenderar ofta att dra ut på tiden och det är lätt att börja dagdrömma, fokusera på att rita streckgubbar eller chatta på Facebook. Som tur är går det att utföra diverse bisysslor under mötet och ändå ge ett supersmart intryck.

Journalisten Sarah Cooper har tagit fram 10 enkla knep för att skapa illusionen av dig som en mycket intelligent - och aktiv - mötesdeltagare. Se bildspelet ovan.

MISSA INTE:
"Svensk algoritm avslöjar psykopati med Facebook"

Relaterade artiklar


Kalendarium

För dig som prenumerant

VA Superkarriär:

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.