1 av 8
Bildspel: Bildspel: Klicka för nästa bild. Nicolas Leon, Xlent. Fotograf: Rickard Kilström

Adepter på vårmingel

Adepterna i Veckans Affärer och Novares mentorprogram samlades för att lyssna på TV4-profilen Lasse Bengtsson, som talade under rubriken "Memento Mori" om sin karriär och om lärdomar och insikter från de människor han träffat under sitt arbete i Afghanistan. Dessutom berättade Meg Tivéus, en av de mäktigaste kvinnorna i svenskt näringsliv om sin spännande karriärresa - från vd för Svenska Spel och vvd för Posten till styrelseordförande samt styrelsemedlem för bland annat Cloetta, Folktandvården, Swedish Match, Björn Axén och Nordea Funds.


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.