Extralön till avgående SAS-vd

Extralön till avgående SAS-vd

Flygbolaget SAS förre vd Mats Jansson fick med sig en fin avskedspresent när han lämnade. När han slutade fick han en uppsägningslön på 7,9 miljoner kronor extra.

Flygbolaget SAS förre vd Mats Jansson fick med sig en fin avskedspresent när han lämnade. När han slutade fick han en uppsägningslön på 7,9 miljoner kronor extra. Totalt, inklusive pensionsavsättningar, fick han 17,2 miljoner kronor för 2010 för nio månaders jobb, jämfört med 12,9 miljoner kronor för helåret 2009, enligt årsredovisningarna.

Stockholm TT


För dig som prenumerant

VA Superkarriär:

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.