Tillbaka till sökningen

Säljare/Account manager

Tjänstebeskrivning
Vi söker dig med 2-5 års erfarenhet av försäljning som vill göra superkarriär i vårt nya affärsområde; Veckans Affärer Superkarriär.

Veckans Affärer Superkarriär är samlingsnamnet för alla Veckans Affärers aktiviteter när det gäller rekryteringsaktiviteter, karriär och talent management.
Veckans Affärer Superkarriär hjälper den som vill hitta ett nytt spännande jobb, den som vill vara kvar på sitt jobb men utvecklas, den som har börjat fundera på nästa steg och vill utvidga sitt nätverk.
Men vi finns också som stöd för den som letar efter rätt kandidater, som vill veta mer om hur man behåller och utvecklar talanger, och som vill marknadsföra sitt företag som arbetsplats.

Det gör vi på flera sätt:

  • Genom rekryteringsannonser som når brett genom sajt, nyhetsbrev och sociala kanaler
  • Riktad rekrytering, där vi presenterar tre testade slutkandidater
  • Redaktionell bevakning av området karriär och talent management

Veckans Affärer är en nyhetstidning och digital kanal riktad mot det nya näringslivet och ägs av Bonnier Business Media. Som Kundansvarig säljare kommer du arbeta med vårt nya koncept, Veckans Affärer Superkarriär. Du sköter hela säljprocessen, från första samtal till avslut och har främst kontakt med kunder via telefon och mail men du kommer också att genomföra fysiska möten. Du tar kontakt med såväl medelstora som stora företag och arbetar aktivt med att hitta nya kunder.

Krav på person
Rollen ställer höga krav på ett starkt eget driv, att vilja vara med i ett uppstartsskede samt viljan att utveckla vår affär. I utbyte erbjuds du att arbeta med några av Sveriges mest välkända varumärken och vara en del av branschens snabbast växande digitala bolag samt att du har stor möjlighet att påverka din egen roll och din utveckling.

För att lyckas i rollen som säljare på Veckans Affärer har du haft ett arbete med stort fokus på kunden där din servicenivå varit hög, önskvärt med erfarenhet av uppsökande försäljning där du använt telefonen som ditt främsta verktyg. Du trivs i kontakten med andra människor, är serviceinriktad och har en hög ambitionsnivå. Vi ser det också som meriterande om du tillhör eller tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen. Ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 40 timmar i veckan
Plats: Gjörwellsgatan 30, Stockholm.

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Mattias Söderberg, rekryteringskonsult, på nummer 072-157 27 76. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Företagspresentation
Veckans Affärer är förstahandsvalet för näringslivets beslutsfattare och vårt redaktionella uppdrag är att identifiera, beskriva och granska de viktigaste förändringarna som påverkar svenskt näringsliv. VA kommunicerar sitt redaktionella innehåll genom fyra kanaler: i magasinet Veckans Affärer som publiceras varannan veckan, på va.se, i vårt analysbrev och på våra seminarier. Veckans Affärer ingår i Bonnier Business Media som har 180 anställda och omsätter ca 200 miljoner kronor. Varje vecka når vi över en halv miljon beslutsfattare i Sverige genom varumärken som: Veckans Affärer, Resumé, Dagens Medicin och Aktuell Hållbarhet.

Välkommen med din ansökan!

PerformIQ
Bildresultat för veckans affärer

Relaterade jobb