Tillbaka till sökningen

KAM-säljare

Veckans Affärer är förstahandsvalet för näringslivets beslutsfattare och vårt redaktionella uppdrag är att identifiera, beskriva och granska de viktigaste förändringarna som påverkar svenskt näringsliv. VA kommunicerar sitt redaktionella innehåll genom fyra kanaler: i magasinet Veckans Affärer som publiceras varannan veckan, på va.se, i vårt analysbrev och på våra seminarier.

Veckans Affärer ingår i Bonnier Business Media som har 180 anställda och omsätter ca 200 miljoner kronor. Varje vecka når vi över en halv miljon beslutsfattare i Sverige genom varumärken som: Veckans Affärer, Resumé, Dagens Medicin och Aktuell Hållbarhet.

Veckans Affärer KAM-säljare
Till vårt team på annonsavdelningen söker vi nu Key Account Manager. Om du älskar att göra affärer, kan B2B och drivs av att hjälpa kunder att få ut max av sina medieinvesteringar är det här jobbet för dig.
Har du dessutom ett genuint intresse av finans-, och näringslivsfrågor eller företagande i allmänhet är det en fördel. I din portfölj finns framgångsrika kanaler som magasin, olika webbtjänster och event som alla når beslutsfattare inom svenskt näringsliv.

Det här får du

 • Ett utvecklande jobb i en framgångsrik verksamhet
 • Sälja attraktiva medieprodukter, både analoga och digitala
 • Arbeta med ledande nyhetsprodukter inom näringsliv och finans
 • Erfarna och drivna medarbetare och chefer med stort engagemang

Arbetsuppgifter och ansvar
Som säljare på Veckans Affärer blir du expert på kommunikation som hjälper kunden att nå sina mål. Du är en nyfiken och driven person som med intresse för kunden, kreativitet och målmedvetenhet tar fram bästa möjliga lösning. Personerna du förhandlar och gör affärer med är oftast marknadschefer och företagsledare men också medieköpare på byråer.
Du ingår i ett team av erfarna säljare och en försäljningschef som stöttar och coachar med kompetens och utbildning. Även om vi är ett team förväntas du ta ansvar för din egen budget, och göra det som krävs för att ta dig hela vägen fram.

För att lyckas som säljare på Veckans Affärer:

 • Har ett starkt driv och initiativförmåga
 • Har en positiv attityd och vilja att lyckas
 • Älskar att göra och söka upp affärer
 • Är lyhörd och genuint engagerad i kunden
 • Uppfattas som förtroendeingivande, kompetent och affärsmässig
 • Har en positiv inställning och vill ha roligt på jobbet

Din bakgrund
Kanske har du en eftergymnasial utbildning men det viktigaste är att du rätt attityd, driv, initiativförmåga och vilja att lyckas. Men följande faktorer kommer avsevärt förbättra dina möjligheter att lyckas i rollen:

 • Erfarenhet från försäljning mot medieköpare eller chefer på ledningsnivå
 • Erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning
 • Grundläggande kunskap inom marknadsföring
 • God förståelse för medielandskapet
 • Har intresse för näringsliv, affärer och finansmarknaden.
 • Du trivs i rollen som inspiratör och föredragshållare

Vill du veta mer eller söka tjänsten?
Tillträde snarast med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Skicka ansökan och CV omgående till kenny.hallberg@media720.se. Ange "Ansökan KAM VA" i ämnesraden. För mer information om tjänsten kontakta Kenny på telefon 08-554 205 46

Bildresultat för media720

 

 

Relaterade jobb