Experter

För att ge våra läsare ännu mer värdefull läsning, har VA.se bjudit in utvalda personer och företag att bevaka sina expertområden.

Lyssna på VAs poddar
BÖRSPODDEN - Johan och John ger varje torsdag sina bästa aktietips. 

STARTUPPODDEN - Varannan vecka intervjuar Mikael Zackrisson svenska entreprenörer för att ta reda på hur man lyckas med sin startup. 

HÅLLBARHETSPODDEN - Varje tisdag möter VA:s hållbarhetsexpert en näringslivsprofil för att diskutera vad hållbarhet egentligen innebär för näringslivet.

LEDARPODDEN - Varje måndag går TV-journalisten Annika Dopping och Wellness Economy-experten Annette Lefterow på djupet inom alla aspekter av ledarskap, såväl det inre som det yttre.

EN ECONOMISTAS PODCAST - Varje måndag diskuterar Isabella och Pingis privatekonomi och pengar.

VAs Tvodd: UNDER YTAN - Ola och Carl-Johan möter svenska och internationella ledare som skapar det nya näringslivet.


Läs artiklar från VAs experter 
SUPERMILJÖBLOGGEN
- Den prisbelönta Supermiljöbloggen består av åtta miljönördar som skriver om allt från fantastisk ny teknik till granskningar av det senaste miljöpolitiska utspelet.

FÖRETAGSHISTORIA - Artiklar från tidskriften, som ges ut av Centrum för Näringslivshistoria, med spännande historier om människor, händelser, produkter och företag.

VECKANS ORD - Språkforskaren Lars Melin kåserar kring ett av alla ekonomi-buzzwords som cirkulerar.

FORSKNING I FICKFORMAT - En vetenskaplig skriftserie med artiklar från nydisputerade forskare på svenska universitet och högskolor

JOHAN JÖRGENSEN - Skriver om internet- och entreprenörsfrågor 

STRATEGOS - Konsulter inom strategi och innovation som skriver om just detta.


NYHETSBREV


Kalendarium

SENASTE VA