1 av 1

Veckans Affärer bjuder in till karriärkväll

Jobba smart, bli smart och ta nästa steg i karriären

 

Datum: Måndagen den 9 april
Plats:
Scandic Continental, Vasagatan 22, Stockholm
Tid: 
17.00-20.00
Pris: 
Kostnadsfritt. Obs! Vi kan inte garantera en plats, gör en intresseanmälan så återkommer vi.

Jobba smartare, bli smartare och gör dig till en attraktiv tillgång för de mest spännande arbetsgivarna. Välkommen till Veckans Affärers karriärkväll den 9 april. Du får lyssna på Lisa Gunnarsson, Nordenchef på Linkedin, Anne Grefberg, psykolog och karriärrådgivare, och Karin Lindahl, vd och ägare till Indiska och en av årets 101 supertalanger i Sverige.

Program:

17.00 Registrering och mingel. 

18.00 Välkommen

Åsa Uhlin, chefredaktör på Veckans Affärer, hälsar välkommen.

18.10 Passionerad och specialiserad – den rätta vägen till drömjobbet! - Lisa Gunnarsson, Nordenchef på Linkedin

På framtidens arbetsmarknad gäller det att ha kunskaper som andra vill rekrytera och betala bra för. Lisa Gunnarsson, Nordenchef för det sociala yrkesnätverket Linkedin, berättar vad som krävs för att bli attraktiv på arbetsmarknaden, och vilka trender som gäller nu i jakten på drömjobbet.

lisa gunnarsson

18.30 Därför är varje generation smartare än den förra - Anne Grefberg, leg. psykolog

Möt psykologen Anne Grefberg som slår hål på myten att vi bara använder 10 procent av vår hjärnkapacitet – och förklarar varför vi för varje generation blir allt smartare. Åtminstone som kollektiv.anne grefberg

Foto: Magnus Svensson

Anne Grefberg är leg psykolog, med bakgrund som entreprenör och varumärkesstrateg. Hon är specialiserad på ledarskap, rekrytering, organisationsutveckling, kulturförändringar och arbetar med flera svenska toppolitiker, näringslivspersonligheter och entreprenörer. Hon skriver regelbundet krönikor i Veckans Affärer.

18.50 ”För att nå dit du vill måste du vara beredd att ta risker” - Karin Lindahl, vd, Indiska.

Nyss fyllda 34 år blev Karin Lindahl vd för Indiska och köpte ut den gamla ägarfamiljen, i en tid när kurvorna pekar neråt för många detaljhandelsföretag. Hon har utsetts av Veckans Affärer till en av årets 101 supertalanger.

karin lindahl

19.10 Fortsatt mingel.

 

Utställare:

academic work 

Arrangör:

09 apr

Vasagatan 22, Stockholm 17.00-20.00


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.