Välkommen till Veckans Affärers och Unionens Talangfrukost!

Gör det bästa av förutsättningarna

Supertalangen Lisa Emelia Svensson är ambassadör på Utrikesdepartementet . Vägen till framgång innehåller en stor portion energi i kombination med förmågan att fokusera på det viktigaste. Hon har en bakgrund på Exportrådet i New York, Sveriges ambassad i Washington och på kommissionen i Bryssel.

Jämställdhet är ingen kvinnofråga, det är en fråga om rättvisa och demokrati. Unionen tror på det goda exemplets makt och ger därför ut boken ”Allt att vinna – från ord till handling för jämställda arbetsplatser”. Coca-Cola Enterprises är ett av exemplen i boken och Arne Dahlberg, HR Direktör, delar med sig av sina erfarenheter av ett framgångsrikt jämställdhetsarbete.

Program
8.00-8.30 Frukost och registrering.
8.30-8.50 Gör det bästa av förutsättningarna” Lisa Emelia Svensson, ambassadör på Utrikesdepartementet 
8.50 -9.05 Framgångsrikt jämställdhetsarbete Arne Dahlberg, HR Direktör Coca-Cola
9.05-9.20 Veckans Affärer intervjuar Peter Tai Christensen från Unionen om hur de hjälper företag med jämställdhetsarbetet
9.20-9.30 Möjlighet att mingla och ställa frågor

Frukosten är kostnadsfri. 

25 nov

United Spaces

Klarabergsviadukten 63, Stockholm 08.00-09.30


För dig som prenumerant

VA Superkarriär:

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.