Anmälan

Så blir du ett Superföretag - seminariet

Hör bolagens egna berättelser

Vi har stolta toppföretag i Sverige. I fjol utsåg Veckans Affärer hela 641 Superföretag! Vad utmärker dem? Vilka utmaningar står de inför, men framför allt hur kan deras bästa råd pusha ditt företag att utveckla affären och stärka framtidsutsikterna?

Veckans Affärer har utsett svenska superföretag i över ett decennium. Nu välkomnas du till en halvdagskonferens med ett par tidigare diplomerade företag som ger sina framgångsberättelser och mycket mer!

Är du ett av årets Superföretag? 
Inbjudan skickas ut under v 41/42. Både en postal och en som epost, så håll utkik. Det går inte att anmäla sig till lunchen här!

2018 års lista publicerades den 10 oktober på va.se/bolagen-som-utklassar-allt-och-alla

PROGRAM (till seminariet torsdag 15 november): 

 • Sveriges toppföretag – därför presterar de bästDet går att förklara varför en del företag verkligen får till det medan andra har det kämpigare. Bisnode har dragit intressanta slutsatser med hjälp av svar från en ny stor enkät, där man frågat Sveriges bästa företag om hur de ser på sin framgång.
  Per Weidenman, expert, Business Market Analytics, Bisnode

 • Ta hållbarhetsarbetet till nästa nivå – så gjorde vi!Den globala modeindustrin inser allt mer utmaningen i att bli mer hållbar. Sandqvist använder i dag 100 procent ekologisk bomull i sin produkter, men har också tagit flera andra steg för att nå sitt mål att bli ett världsledande exempel på hur man skapar hållbart mode.
  Caroline Andersson
  , vd Sandqvist Bags & Items

 • ”Att bli världsbäst på det man gör är också en bra början”
  Svalson i Öjebyn, har sakta och stabilt byggt sin framgång kring en unik och innovativ produkt med siktet på världsmarknaden. Tills nyligen ökade det familjeägda företaget sin omsättning med ett par procent om året, men tack vare mod att tänka i nya banor och våga en ny strategi har omsättningen tagit fart utan att företaget egentligen ändrat på så mycket.
  Maud Spencer, vd Svalson

 • Så skapar du organisk tillväxt och vad varje chef kan lära sigErik Ringertz är vd för IT-konsultföretaget Netlight. Hans sätt och visioner om hur man driver ett nytt företag som vill växa har fått stor uppmärksamhet, priser och fortsätter att fängsla. Nu har Erik skrivit en bok tillsammans med journalisten Fredrik Emdén, ”Harder, Better, Faster, Stronger” som vänder sig till företagsledare, chefer och entreprenörer. Boken handlar bland annat om att växa utan att förlora sig själv och om ledarskap.
  Erik Ringertz, vd Netlight

 • Lär av tillväxtresan i Roxtec – från garageföretag till världsbolag Uppfinningen Multidiameter blev fröet till Roxtecs framgång. Bolaget är i dag en världsaktör och global marknadsledare för tätningssystem för varvindustrin, havsbaserad olja och gas, energi, processindustri, infrastruktur och maskintillverkning. Vad gjorde bolaget rätt så att det kunde ta fart efter start 1990 och sen fortsätta att stärka sin tillväxt? Vilka misstag har varit mest värdefulla?
  Mikael Helmerson, vd Roxtec

  Fler talare är under inbjudan! 

 

I samarbete med:

 

15 nov

Kammarsalen, Berns, Berzeli Park, Stockholm 12.30-16.30 (programmet startar kl 13.00)


Med vårt NYHETSBREV missar du inget viktigt!

Kalendarium

För dig som prenumerant