2018 utsåg Veckans Affärer Kerstin Hessius, vd för Tredje AP-fonden, och Isabella Löwengrip, entreprenör och influencer, till Näringslivets mäktigaste kvinnor. Vilka blir det nästa år?

Näringslivets mäktigaste kvinnor - nu tar vi nästa steg!

Veckans Affärer har i över 20 år utsett de 125 mäktigaste kvinnorna i svenskt näringsliv. Till en början var syftet att visa valberedningar och andra att det faktiskt fanns kompetenta kvinnor som hade mycket makt. Nu på det 21:a  året spänner vi bågen högre: vi vill att fler kvinnor ska nå de allra mäktigaste positionerna, som vd:ar och ordföranden i bolagsstyrelserna.

Boka upp ett mäktigt 2019

Den 7 mars utser Veckans Affärer traditionsenligt Närings-livets mäktigaste kvinnor. Dem firar vi samma kväll på Grand Hôtel i Stockholm. Känner du en mäktig kvinna som ska vara med på listan? Här » kan du nominera henne – eller dig själv.

 

Den 16 oktober 2019 tar vi nästa steg. Då bjuder Veckans Affärer in till en inspirerande kunskapsdag med fokus på hur vi ska öka jämställdheten i svenskt näringsliv. Program och inbjudan kommer – passa på att skriva upp datumet redan nu! Skicka en intresseanmälan till jonathan.johansson@va.se.

 

De var mäktigast 2018

I våras utsåg Veckans Affärer två kvinnor till Sveriges allra mäktigaste: Kerstin Hessius, vd för Tredje AP-fonden, och Isabella Löwengrip, entreprenör och influencer. Läs mer om dem, deras syn på makt och de övriga 123 kvinnorna på listan här »

 


Med vårt NYHETSBREV missar du inget viktigt!

Kalendarium

MEST LÄST PÅ VA.SE

Senaste dygnet I veckan
  1. FN-rapport: Marknadskrafterna dödar planeten – dags för nytt ekonomiskt system
  2. ”Dags att fyndköpa nischbanken som lockar med hög direktavkastning”
  3. Googles superfuturist Ray Kurzweil: Minimera riskerna i ditt liv de närmaste 10 åren så har du en god chans till ett evigt liv
  4. Personalslakt på Fingerprint Cards: Tre av fyra får gå från Skånekontoret
  5. Här är Nordens 10 hetaste aktier just nu
  1. FN-rapport: Marknadskrafterna dödar planeten – dags för nytt ekonomiskt system
  2. Klimatexperten: ”Vi måste börja förbereda oss på att vår civilisation kommer att gå under”
  3. Proffsens svarta lista: 5 aktier du borde sälja innan alla andra gör det
  4. Coca-Colas nya recept för att få fart på försäljningen – cannabis
  5. Coca-Cola hoppar på senaste hälsotrenden – ska sälja kombucha

För dig som prenumerant