Hur ser Sveriges smartaste energilösningar ut?

VÄLKOMMEN PÅ FRUKOSTSEMINARIUM DEN 12 SEPTEMBER.

Är du nyfiken på Sveriges mest innovativa och klimatsmarta energilösningar? Då ska du komma på Veckans Affärers kostnadsfria frukost den 12 september, där årets nio finalister i E-Prize* snabbpitchar sin bästa lösning!

I år kommer E-Prize att belöna de svenska företag som har de smartaste och mest innovativa lösningarna för att stödja och underlätta utvecklingen mot mer förnybar och effektivare utnyttjande av energi samt hållbara transporter.

Av de nio finalisterna utser E-Prize* senare tre svenska företag som har de smartaste och mest innovativa lösningarna för att stödja och underlätta utvecklingen mot mer förnybart, effektivare utnyttjande av energi och hållbara transporter. Som deltagare kan du själv rösta på någon av de nio finalisterna i "Folkets pris". Håller du med juryn eller har du en egen favorit? 

En jury bestående av en rad av Sveriges främsta energi- och innovationsexperter bedömer de inkomna nomineringarna och väljer ut tre finalister i respektive kategori. De tre vinnarna av E-Prize 2017 presenteras sedan på Veckans Affärers konferens Hållbara Affärer i Stockholm den 11 oktober. Klicka här för att komma till program och anmälan. 

Juryn består av:
Lina Bertling Tjernberg, professor smart grid technology, Kungliga Tekniska Högskolan, KTH
Stefan Henningsson, senior adviser climate innovation, Världsnaturfonden, WWF
Anita Aspegren, avdelningschef: avdelningen för energieffektivisering, Energimyndigheten
Joakim Adgård, försäljningschef B2B, Eon
Per Olof Lindsten, digitalchef Veckans Affärer

Frukosten är kostnadsfri.

 

Partner:                                                        Lokalsponsor:

                             

 

*E-Prize - Sveriges ledande energipris - är ett samarbete mellan E.ON och Veckans Affärer och delas ut för nionde året i rad. Sedan starten har vi breddat priset till att verkligen bli Sveriges största energipris genom att instifta tre olika kategorier: Förnybar energi, Energieffektivisering och Hållbara transporter.

 

12 sep

United Spaces, Klarabergsviadukten 63, Stockholm 08:00-10:00


Med vårt NYHETSBREV missar du inget viktigt!

Kalendarium

För dig som prenumerant