Annonsera

Välkommen till Veckans Affärer!

Veckans Affärer är förstahandsvalet för näringslivets beslutsfattare och vårt redaktionella uppdrag är att identifiera, beskriva och granska de viktigaste förändringarna som påverkar svenskt näringsliv. Och vi gör det med ett framåtblickande perspektiv, välunderbyggd journalistik och ett inspirerande berättande.

Veckans Affärer kommunicerar sitt redaktionella innehåll genom fyra kanaler: i magasinet Veckans Affärer som publiceras varannan veckan, på va.se, i vårt analysbrev och på våra seminarier.

  • I magasinet publicerar vi varannan vecka de viktigaste analyserna och reportagen om värderingarna, människorna och trenderna som förändrar sättet att göra affärer.

  • Vår sajt va.se uppdateras kontinuerligt med en sammanfattning av de viktigaste affärsnyheterna som kommenteras och analyseras av Veckans Affärers reportrar.

  • Veckans Affärer arrangerar fortlöpande seminarier med ett fokus på ämnen som påverkar och förändrar svenskt näringsliv. Under 2016 har våra seminarier en inriktning mot börs/finans, hållbarhet, ledarskap och innovation. Här utser vi årligen bland annat Årets mäktigaste affärskvinna, Årets supertalang och Årets superföretag.

  • Ett exklusivt, digitalt analysbrev som går ut till alla betalande prenumeranter på Veckans Affärer och som kommer ut löpande varje vecka som magasinet inte kommer ut. Innehållet är unikt material som är skrivet enbart för analysbrevet. Och som läsare av VA känner man igen sig.

Magasinet

Sveriges största affärsmagasin

En annons i Veckans Affärer når närmare 100 000 kvalificerade och köpstarka beslutsfattare inom svenskt näringsliv. Veckans Affärer vänder sig till personer som har ett professionellt intresse av affärer, trender, företag och börs. Vi har på kort tid blivit Sveriges yngsta affärsmagasin med en snittålder på 46 år och ökar på chefer, kvinnor och beslutsfattare. Vi har en genomsnittlig upplaga på ca 30 000 exemplar.

Vill du veta mer om annonsering i Veckans Affärer? Du hittar våra kontaktuppgifter i högerspalten.

Platsannonsering

Det enda vi vet om morgondagens affärer är att de förändras. Veckans affärer skildrar, granskar och kartlägger förändringarna som påverkar sättet att driva företag. Vi porträtterar personerna som visar vägen, beskriver trenderna som utmanar rådande affärsmodeller och fångar idéerna och ämnena som upprör och berör. Veckans Affärer är det självklara förstahandsvalet för näringslivets beslutsfattare. Varannan vecka i magasinet, varje dag på sajten och varje gång på våra seminarier.

För platsannonsering kontakta:
Tel: 0727-13 93 95
E-post: claes.johansson@bbm.bonnier.se

 


Förlorare

Episurf Medical AB 12,10 -26,67%
Rederi AB Transatlantic (B) 1,21 -12,32%
Venue Retail Group AB (B) 1,76 -5,88%
Ortivus AB (A) 3,78 -5,50%
Tradedoubler ABShs 4,70 -5,05%

Kalendarium

REGISTRERA DIG NU

LYSSNA PÅ VA:S PODDAR